Foute Party Kleding

Foute kleding is Fun!

Wat is nou leuker dan een fout feest? Niet een feest waar je niet uitgenodigd blijkt te zijn, of dat je de verkeerde zaal in bent gelopen... Nee een feest met een lekker fout sfeertje waar alles mag en het nooit te gek is. Het voordeel is dat je nooit een verkeerd kostuum aan kunt trekken, het nadeel is dat je echt even je best moet doen om op te vallen. Met je Carnavalsoutfit van vorig jaar ga je het niet redden! We geven je vast enkele tips voor foute party kleding waarmee jij Fout zult zijn met de hoofdletter “V”!

Felle kleding is foute party kleding

Laat dat stijlvolle James Bond pak lekker hangen en trek niet die elegante gala jurk aan; ga voor fluorescerend fout. Van die kleuren waar je ogen pijn van doen. Het liefst in combinaties van foute kleuren zoals gifgroen, knalgeel, pimpelpaars… Zolang het niet bij elkaar past is het compleet foute boel, en dat is juist goed! Oh ja, om kleurblindheid te voorkomen koop je uiteraard ook een… Kies jouw foutste outfit voor dames of jouw foute heren party outfit.

Foute bril!

Hoe groter hoe beter, glitters en spiegelglazen zijn optioneel. Het voordeel van zonnebrillen is dat niemand kan zien dat je te diep in het (brillen)glaasje hebt gekeken. De kans dat je tegen een paal oploopt is wel groter. Maar ja, je stond toch al voor paal, nu loop je er ook tegen. Naast een foute bril moet je uiteraard foute accessoires niet vergeten. Kettingen van de laagste kwaliteit nep goud en die armbandjes die licht geven in het donker. Een grote ketting staat prachtig in een oerwoud van borsthaar, echt of nep.

Care about your Hair

Als je lang haar hebt trek dan een paar bussen haarlak uit de kast en maak een hoog kapsel. Hoe hoger hoe beter, zo'n kuif waar Kelly Bundy jaloers op kan zijn. Ja, het moet wel retro zijn uiteraard. Highlights met haarverf die je kunt uitspoelen staan ook goed, of fout, goed fout dus. De heren kunnen een lekkere vetkuif maken, zeker in combinatie met een fout Elvis kostuum als een echte Rhinestone Cowboy. Als je niet genoeg haar hebt is een foute pruik aan te raden, een funky Afro bijvoorbeeld voor een waanzinnig foute disco look. Over disco gesproken, oefen jouw beste Saturday Night Fever pasjes en jij bent het (foute) mannetje op elk feest. Stayin' Aliiiiiiiiiiive!

Pimps & Hoes

Met een pimp pak kom je altijd lekker fout voor de dag, zeker met een paar lekkere Hoes (spreek uit “hooos” niet hoes) aan je arm met visnetkousen en hoge hakken. Als je gaat gender-switchen krijg je automatisch foute bonuspunten, dus een Pimpette met een Bro-Hoe ernaast. Platformschoenen kunnen niet hoog genoeg zijn, mep alleen niet die discobal van het plafond, met dat hoge haar steek je op alle fronten uit van de massa…

Oud = Fout

Voor foute party kleding zit je altijd goed als je inspiratie put uit de jaren zeventig en tachtig. Maak dat stijltje feller van kleur, met zoveel mogelijk glans en bling en jullie zullen de koning en koningin van Fout zijn, en dat is echt helemaal goed!