Baby feestkleding

Baby feestkleding

Met de baby feestkleding van het Feestbeest kunnen ook de allerkleinsten lekker meefeesten. Blader door onze collectie en vind de schattigste kostuums voor uw kleine dame of heer. De mooiste pakjes, gemaakt van de fijnste materialen, zodat uw kindje er nooit last van heeft. Verander uw kindje in de liefste diertjes, of verkleed ze als cowboy, indiaan of clown. Alles is mogelijk met de enorme collectie baby feestkleding van het Feestbeest!

 

Maten van baby feestkleding

Twijfelt u over de juiste maat voor uw baby? Voor de baby feestkleding van het Feestbeest gelden de normale kindermaten. Om de juiste maat te bepalen houdt u dus gewoon de lengte in centimeters van uw kind aan. Is uw baby bijvoorbeeld 86 cm lang? Dan bestelt u feestkleding in maat 86. Bij twijfel tussen twee maten kiest u altijd de grotere maat: zo weet u zeker dat uw kindje er in de tussentijd niet uitgroeit.

 

De schattigste pakjes snel thuisbezorgd

Het grote voordeel aan baby feestkleding bestellen bij het Feestbeest, is de snelle bezorging. Dankzij onze enorme voorraad feestkleding in onze magazijnen in het zuiden van het land kunnen we alles vrijwel direct bij u thuisbezorgen. Tegen lage verzendkosten! Is uw bestelling vóór 17.00 uur bij ons binnen, dan kunnen we vaak de volgende dag al leveren.