Sexy kleding

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sexy kleding voor vrouwen

Wil jij op dat ene feestje echt uitpakken? Laat jezelf dan van je beste kant zien met een van onze sexy feestoutfits. Vier je liever een privéfeestje, dan zijn onze sexy outfits ook uitstekend om je partner mee te verrassen.

Sexy kostuums

Als kamermeisje, matroos, cat woman of sexy nurse steel je natuurlijk de show. Wat spreekt er meer tot de verbeelding dan zo’n spannend pakje? Maar je kunt ook kiezen voor een heel ander onderwerp; ga eens als honkbal babe, met een strak jurkje en een honkbalpetje. Met knuppel natuurlijk, zodat je vervelende ballen ver van je af kunt slaan. Of breng een beetje strengheid in jouw feestregime, en ga als legerofficier of drill instructor. Daarmee sta je altijd hoog in de rangorde! En als spicy kokkin maak jij koken wel heel verleidelijk...

Bijzondere bustiers en korsetten

Zoek je iets om je feestoutfit compleet te maken? Het Feestbeest heeft unieke bustiers en bh’s die je hele outfit oppeppen. Ook als niemand verder jouw mooie ondergoed ziet, voel je je sexy. Alleen jij weet wat je onder jouw kleding draagt.

Een bijzondere bustier kun je ook als bovenkleding dragen. Bijvoorbeeld met een mooie rok en een veer in je haar. Zo ben je een sexy saloon girl uit het Wilde Westen.

Een mooie kanten slip staat sexy onder een kort rokje met of zonder petticoat, maar kan ook als spannende hotpants gedragen worden. Laat je creativiteit zien in een outfit die je helemaal zelf hebt samengesteld en steel de show!

Maak van je silhouet jouw blikvanger en geef je taille een boost met een prachtig korset. Met een korset kun je alle kanten op, en lijk je ook nog eens extra slank. Draag een korset met een lange, donkere rok voor een sexy gothic look. Of ga voor retro met een petticoat.

Uniformen voor jouw feestje

Wist je dat een fetish voor uniformen veel voorkomt? Dat is de reden waarom veel sexy kostuums eigenlijk spannende versies van uniformen of bedrijfskleding zijn, zoals een politieagent, soldaat of verpleegster. Maar ook andere kleding valt onder de noemer uniform, zoals een cheerleaderoutfit, een kamermeisjespakje of een schooluniform. Met een van deze sexy outfits ben je dus altijd verzekerd van sensatie!

Kamermeisjes

Wie wordt er niet wild van een sexy kamermeisjesuniform? Geen wonder dat Jennifer Aniston (in 30 Rock) en Felicity Huffman (in Desperate Housewives) een French maid outfit (want zo wordt deze in Amerika genoemd) aantrokken om hun mannelijke tegenspelers te verleiden.

Politie-uniform

Een politie-uniform, maar ook een militair uniform, stralen autoriteit en gezag uit. Ideaal voor een rollenspel dus! Madonna droeg een spannend uniform in haar video voor de single Justify My Love in 1990, die zo spannend was, dat hij niet overal ter wereld werd uitgezonden. Lady Gaga, ook niet wars van een bijzondere outfit, droeg een politiepakje in haar video Lovegame in 2009.

Cheerleaders

Pak je pompoms en gooi die benen in de lucht! Ook al is het geen Nederlands fenomeen, Cheerleaders zijn ook in ons land hot. De populariteit van het Cheerleader pakje komt al uit de jaren zeventig, toen de Dallas Cowboys Cheerleaders met hun sexy pakjes en moves een heel nieuw Amerikaans sexappeal neerzetten.

Schoolmeisjes outfits

Niet alleen in Japan een succes, het schoolmeisjesuniform. Wil jij stralen op een feestje? Laat je dan eens van je braafste kant zien met een ‘keurige’ outfit met stropdas en kort rokje. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen zijn ook dol op deze outfit, omdat het jeugd en onschuld uitstraalt.

Lady Gaga in LoveGame weet wel hoe je sexy overkomt als vrouw!

De 6 meest sexy actrices in een kamermeisjes uniform