Hawai feest

Hawaii kleding

Met onze Hawaii kleding waant u zich direct in tropische sferen. Heerlijke zomerse kleding met de meest vrolijke kleurtjes: alsof u echt op Hawaii geland bent! Laat u meevoeren door Caribische ritmes en kies voor uitbundige kleding met franjes, bloemen en ruches. En natuurlijk mogen de sambaballen en de strorok of strohoed niet ontbreken! Bij het Feestbeest vindt u het grootste assortiment feestkleding van Nederland.

Hawaii kleding voor dames

Hawaii feestjes zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Wie wil er nu niet even de zomer proeven in het koude Nederland? Bij het Feestbeest hebben we daarom alles om uw Hawaii feest tot een groot succes te maken. We hebben de gaafste outfits geselecteerd voor dames. Kies voor een tropische carribean Hawaii jurk of voor een Hawaii raffia rok. Combineer deze Hawaii kleding met uw eigen bikini, een flower power zonnebril, een Hawaii slinger of bloem voor in uw haar en bloemen oorbellen.

Hawaii kleding voor heren

Ga voor een echte Hawaii look en draag een carribean blouse met ruches of een shirt met bloemenprint en een korte broek. Combineer uw outfit met een tropische zonnebril en een strandhoed van stro. Draag een Hawaii krans om uw nek en draag zomerse slippers.

Organiseer uw eigen Hawaii feest

Binnenkort iets te vieren? Organiseer uw feestje met het thema Hawaii. Laat uw gasten in Hawaii outfit naar uw feestje komen en zorg voor tropische accessoires voor op uw feest. Hang een Hawaii deurgordijn op voor een tropische entree voor uw gasten. Hang in de feestlocatie een Aloha banner op, een regenboog bloemenslinger en een Aloha letterslinger. Laat uw gasten tropische drankjes drinken uit cocktail glazen, cocosnoot drinkbekers of uit hawai bekertjes. Vrolijke rietjes zorgen voor een zomerse sfeer. Houdt uw drankjes koel in een opblaasbare Hawaii bar, of een opblaasbare palm tree cooler. Zet zomerse muziek op om een warm feest te creëren. Bekijk hier alle Hawaii decoraties. Aloha!

Uw Hawaii kleding voordelig thuisbezorgd

Met het Feestbeest hoeft u de deur niet meer uit voor uw Hawaii kleding en accessoires. U bestelt alles in één keer in onze overzichtelijke webshop. Vanuit uw luie stoel! Op onze website vindt u altijd genoeg inspiratie voor een geweldige verkleedset. Bestelt u op werkdagen vóór 17:00 uur, dan kunt uw Hawaii kleding vaak de volgende dag al bij u thuis verwachten. Voor slechts € 4,95 bezorgen we uw kleding op alle adressen binnen Nederland. Feestkleding bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!