Sweet 16

Filters

Sweet Sixteen feestartikelen

Happy Birthday to Youuuuuuu!!! Gefeliciteerd met de zestiende verjaardag, je was tot voor kort een lieve meid, nu ben je een jonge en wijze vrouw geworden. Overgewaaid uit Amerika en nu ook populair in Nederland: de Sweet Sixteen Party, het feestje waar elke jongedame naar uitziet! Nodig je vrienden uit voor een spetterend feest in stijl, laat niemand jouw zestiende verjaardag missen. En voor de meiden die echt niet kunnen wachten verklappen we dat er ook accessoires en versieringen te vinden zijn zonder het getal “16”, daar kun je elk feest mee opfleuren!

Sweet Sixteen!

Je wordt maar één keer zestien. Je wordt trouwens ook maar één keer vijftien en zeventien maar dat doet even niet terzake. Zestien is een belangrijke mijlpaal in het leven van een dame, de grens waarop je de overstap maakt van meisje naar vrouw. En dat mag je vieren met zoveel roze als je wilt! Uiteraard in combinatie met zwart want je bent geen klein kind meer. Versier het hele huis met Sweet 16 slingers, banners, lampionnen en ballonnen zodat iedereen weet wat er vandaag plaats zal vinden.

VIP Guest only

Niet iedereen mag zomaar crashen op jouw party dus je geeft elke gast een speciale ketting. Er zijn verschillende soorten Sweet 16 kettingen zodat je verschil kunt maken tussen belangrijke en minder belangrijke gasten. Tip: zeg tegen iedereen dat ZIJ de ketting voor speciale gasten krijgen!

Kleed je in stijl

Een prinses glitter kroontje, kan dat nog? Natuurlijk, it’s your party, jij mag vandaag helemaal los gaan! Je kunt ook een stoer hoedje dragen, een feestelijk glitter jurkje staat ook heel schattig...charmant dus, schattig is voor babies van vijftien, jij bent zestien!

Liefde gaat door de maag

Laat de gasten duidelijk zien waar ze voor komen. Jij bent zestien geworden en de hele wereld mag het weten! Daarom drinkt iedereen uit Sweet 16 bekers, bij het nuttigen van een stuk taart komt vanzelf de leeftijd tevoorschijn op de Sweet 16 bordjes. En vervolgens vegen de gasten hun lippen af met Sweet 16 servetten.

Geschikt voor alle leeftijden

Als eerste kunnen we met trots melden dat de meeste Sweet 16 artikelen tevens geschikt zijn voor een Sour 91 feestje. Het getal 1 ziet er wellicht een beetje vreemd uit maar dat zie je op die leeftijd toch niet meer. Alle gekheid op een stokje, naast Sweet 16 artikelen vind je ook prachtige roze metallic ballonnen, roze lampionnen, hoedjes, kettingen en andere accessoires die je voor elk feest kunt gebruiken. Zeker voor de meisjes zul je hier alles tegenkomen voor een fantastisch en verzorgd feest.

Pink and Black

Waarom roze en zwart? In de eerste plaats passen deze kleuren perfect samen, aan de andere kant is het voor de ouders ook een beetje rouwen vandaag. Je moet accepteren dat jouw kleine meid een echte dame wordt, je mag het Sweet Sixteen servetje ook wel als zakdoekje voor die tranen gebruiken. Geef jouw oogappeltje de Sweet 16 Party die ze verdient, laat dit een gebeurtenis zijn die ze nooit zal vergeten!