Paas outfit

Het paasfeest

Na Carnaval is het natuurlijk tijd voor Pasen, die twee feesten zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. De datum van het Paasfeest is ieder jaar anders omdat het op de maanstand gebaseerd is.  Pasen wordt gevierd op de eerste zondag na de eerste volle maan na het begin van de lente. Pasen valt daardoor tussen 22 maart en 25 april. Daarom vieren we Carnaval altijd ergens  tussen 1 februari en 7 maart. Op welke datum het ook is, zorg dat je er op je Paasbest uitziet!

Bestel uw paas outfit online!

Met een paas outfit van het Feestbeest wordt Pasen ieder jaar weer een succes. Maak het een extra feestelijke gelegenheid en verschijn eens in een paashaas pak, een grappig kippenpak of een schattig konijnenpak. Voor een wat subtielere look hebben we ook leuke accessoires, zoals konijnenoren. Tegen lage verzendkosten bezorgen we het graag bij u thuis!

De leukste pakken en accessoires voor Pasen

Het Feestbeest is dé specialist als het gaat om paas outfits. Wij zijn trots dat we het grootste online assortiment feestartikelen van Nederland hebben. U vindt bij ons niet alleen de standaard outfits voor Pasen: u kunt in onze webshop ook terecht voor een superoriginele paas outfit. Daarmee steelt u zeker de show!

De gaafste pakken voor dames, heren en kinderen vindt u bij ons online. En ook voor de leukste paas accessoires, zoals paas decoraties en paas slingers moet u bij het Feestbeest zijn.

Uw paas outfit morgen al in huis

Het grote voordeel van uw paas outfit bestellen bij het Feestbeest is onze snelle levering. Zijn uw paas artikelen gewoon op voorraad en bestelt u vóór 17.00 uur ’s middags? Dan leveren we uw bestelling de volgende dag al bij u af. Alles voor Pasen bestelt u dus gemakkelijk online. Bij het Feestbeest!