Verjaardagsfeest

Verjaren doen we allemaal, de een is daar blijer mee dan de ander. Maar iedere verjaardag is een feestje waard, hoe oud je ook wordt! Vergeet vooral de verjaardagen waarbij je extra groot kunt uitpakken niet zoals ‘sweet sixteen’ of  je 50e verjaardag (Abraham of Sarah!). Dat zijn toch echte mijlpalen in je leven! En vergeet ook niet dat het jouw verjaardag is, alles mag! Feestspullen voor alle leeftijden vind je op deze speciale verjaardag pagina.

Kinderfeestjes

Versier het hele huis in feestelijke kleuren of ga voor een speciaal thema. Slingers, ballonnen en confetti doen het altijd goed! Steek vrolijke prikkers in de hapjes en vergeet geen kaarsjes op je taart te doen! Maak het helemaal af met vrolijke tafelkleden, verjaardagsvlaggen, verjaardagstoeters en confetti shooters! Allemaal te vinden op onze speciale verjaardagspagina. Je kunt ook voor een leuk thema gaan. Geef eens een piratenfeestje of kleed de verjaardag aan met vrolijke kabouter Plop producten.

Uiteraard moet er op school getrakteerd worden, maak dit extra feestelijk met speciale traktatiezakjes.

Sweet Sixteen

Zestien is natuurlijk echt een party leeftijd en moet dus goed gevierd worden. Traditioneel wordt er voor meiden vaak een ‘sweet sixteen’ feest gegeven. De ideale spullen hiervoor, zoals sweet sixteen- bordjes, bekers, ballonnen en natuurlijk leuke jurkjes, vind je op de sweet sixteen pagina. Voor alle basisbenodigdheden zoals ballonnen zit je goed op deze verjaardagspagina!

18 jaar!

Je gedraagt je misschien nog niet echt volwassen, maar officieel ben je het wel!
Nu mag je eindelijk alcohol drinken, stemmen, en….zelf de rotzooi van je verjaardagsfeestje opruimen. Maar laat dat geen reden zijn om rustig aan te doen. Je wordt maar één keer 18 dus geef een goed feest met alles erop en eraan!

40 jaar

40 mag dan misschien een leeftijd zijn waar niet iedereen even vrolijk van wordt, maar het is toch echt een leeftijd die gevierd moet worden. Ga niet zitten mokken met een midlifecrisis maar begin de 2e helft van je leven met een goed feest! Dus vergeet je zelfmedelijden en nodig al je vrienden uit om eens helemaal het feestbeest uit te hangen. Verberg je nieuw verworven status ‘van middelbare leeftijd’ niet en hang je huis en tuin vol met 40 jaar- vlaggen & ballonnen!

Abraham of Sarah

50 jaar! Je kunt je al bijna niet meer herinneren dat je 40 werd… En dat je dát oud vond. Nu heb je toch echt de leeftijd bereikt dat je Abraham of Sarah ziet.Traditiegetrouw geef je op je 50e natuurlijk een echt Sarah- of Abraham feestje! Haal hiervoor de leukste pruiken, maskers en ballonnen in huis. En vergeet vooral de levensgrote Abraham of Sarah pop niet voor je deur te zetten!

Welke leeftijd je ook te vieren hebt, hier bestel je gemakkelijk en snel je feestartikelen voor een geslaagd verjaardagsfeest. Morgen al jarig? Geen probleem voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!