Koningsdag

Koningsdag kleding en feestartikelen

Kijkt u ook al uit naar Koningsdag, de dag waarop we met heel Nederland de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander vieren? Viert u Koningsdag op een van de vele festivals in onze hoofdstad, in uw eigen woonplaats of in de stad waar u onze koning en koningin kunt ontmoeten? Waar u Koningsdag ook viert, een oranje outfit kan natuurlijk niet ontbreken op deze dag.

Oranje en koninklijke outfits voor Koningsdag

Kies bij Het Feestbeest uit diverse outfits die u kunt dragen op Koningsdag. Ga bijvoorbeeld voor een oranje blouse met ruches, een oranje legging, diverse oranje shirts, jurkjes en rokjes. Of ga verkleed als onze koning met een echte koningsmantel en een koninklijke kroon.

Accessoires voor uw outfit op Koningsdag

Naast oranje kleding is het ook erg leuk om uw accessoires af te stemmen op het thema oranje, of rood-wit-blauw. Gaat u voor een koninklijke kroon of voor een oranje glitter cowboyhoed? Maak uw oranje outfit af met een oranje zonnebril, een rood-wit-blauwe armband, een oranje stropdas, een hawaikrans in het rood-wit-blauw of oranje, een boa, oranje bretels en oranje handschoenen.

Haar en make-up op Koningsdag

Bij het Feestbeest hebben we verschillende pruiken in ons assortiment die perfect passen bij Koningsdag. Kiest u voor een oranje pruik met lange haren of voor een oranje pruik met Hollandse vlechtjes? Schmink een rood-wit-blauw vlaggetje op uw beide wangen, en maak uw lippen oranje met lippenstift. Ga voor oranje oogschaduw en lange oranje wimpers van Het Feestbeest. Draagt u liever geen oranje pruik, spuit uw haar dan oranje met haarspray die u ook vindt in onze collectie Koninklijke accessoires.

Populaire evenementen op Koningsdag

Heeft u al plannen voor Koningsdag? Bekijk hieronder een aantal grote evenementen voor Koningsdag!

538 Koningsdag – Breda
K-day Festival – Amsterdam
Nassau Festival – Amsterdam
Kingsland Festival – Amsterdam
SlamFM! Festival – Alkmaar
Kingshouse Festival – Utrecht
Majestic Dance Event – Eindhoven
Hardkingz – Amsterdam
Kingdance – Zwolle
Beat the bridge – Arnhem