Themafeesten

Themafeesten

Bent je op zoek naar themafeestartikelen en feestkleding voor verkleedpartijen of voor carnaval? In de uitgebreide feestcollectie van het Feestbeest vind je de leukste en meest originele thema’s. Of je nou op zoek bent naar versiering voor een verjaardag of naar een geheel kostuum voor een themafeest: bij het Feestbeest is de collectie oneindig.

Organiseer zelf een themafeest in 5 stappen!

De jaarlijkse terugkerende dag waarbij iedereen braaf in een kringetje zit met een bakje koffie en met een taartje.. ben je die standaard verjaardag een beetje zat? Organiseer dan een themafeest! Uw verjaardag zal gegarandeerd een onvergetelijke dag worden. Ook voor afscheidsfeestjes, jubileums of eindfeesten is een themafeest een geschikt idee. Zelf een themafeest organiseren doe je zo:

STAP 1
Bedenk eerst wat het thema van het feest gaat worden. Tips: Sprookjes & Filmfeest, Piratenfeest, Discofeest, Cowboy en Indianenfeest of een Foute party. Je kunt er ook voor kiezen om geen thema centraal te laten staan, zodat uw gasten zelf mogen invullen in wat voor feestkleding ze naar het feest komen.

STAP 2
Het regelen van een geschikte ruimte voor het feest. Gaat jouw feest plaatsvinden bij je thuis of in een gehuurde zaal?

STAP 3
Maak een lijstje van de gasten die je wilt uitnodigen en maak een aantrekkelijke uitnodiging. In deze uitnodiging is het belangrijk dat je communiceert waar, wanneer en op welk tijdstip het feest plaatsvindt, eventueel het thema van het feest en de vraag om in feestkleding of kostuum te komen. Stuur deze uitnodiging minimaal een maand voor aanvang van het feest, zodat de gasten de tijd hebben om hun feestkleding of kostuum te regelen.

STAP 4
Het regelen van versieringen, hapjes en drankjes en muziek. Als uw feest een thema heeft, is het leuk om de aankleding van het feest volledig op dit thema af te stemmen. Kies je voor een piratenfeest? Nodig uw gasten dan uit met echte piraten uitnodigingskaarten. Maak vervolgens dit feest compleet door piratenbekers, piratenborden, servetten, piratenslingers, ballonnen en zelfs piratenprikkers te gebruiken. Deze artikelen zijn te vinden bij het Feestbeest.

Uw themafeest kan beginnen! 

Populairste themafeesten

Weett je welke thema’s het meest populair zijn om te gebruiken tijdens een feestje? Wij hebben een top 5 van populairste themafeesten voor jou opgesteld. Zoek je inspiratie voor andere thema’s? Kijk dan eens hierboven naar al onze verschillende thema-categorieën.

1.     Foute party - het foute feest, denk aan 80’s en 90’s muziek. Meezingen op de foute hits uit uw jeugd.

2.     Après Ski feest - Duitse schlagers, Tiroler Hosen en uiteraard grote pullen bier!

3.     Sprookjes feest - Duik in de wereld van Assepoester, de prins op het witte paard of de boze wolf.

4.     Hawaii feest - Cocktails, Hawaii jurkjes, zonnebrillen en zomerse hits!

5.     Flower Power - Love, peace and happiness met wijde pijpen, roze brillen en uiteraard The Beatles.

Bron: www.feestbeest.nl

 

Het grootste verkleedfeest in Nederland na Carnaval zijn de concerten van De Toppers in de Amsterdam Arena. Meer dan 300.000 feestgangers gaan dan verkleed in de door Gerard, Jeroen en René bedachte dresscode.

 Snelle levering voor uw themafeest

Heb je de feestkleding en artikelen voor jouw themafeest morgen al nodig? Geen probleem, want bij het Feestbeest ligt alles op voorraad zodat je de bestelling vaak de volgende dag al in huis heeft. Bestel dus snel online al je spullen voor jouw themafeest.