Sprookjes & Filmfiguren

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sprookjes & Filmfiguren

Wie is uw favoriete sprookjes- of filmfiguur? Peter Pan, Roodkapje, Cleopatra of Micky Mouse? En bent u nog op zoek naar een carnavalsoutfit voor dit jaar? Ga verkleed als uw favoriete sprookjes of filmfiguur! Bij Het Feestbeest kunt uw kiezen uit diverse sprookjes en filmfiguren kostuums voor mannen en vrouwen.

Organiseer een sprookjes & filmfiguren themafeestje

U kunt natuurlijk ook uw verjaardag of jubileum vieren met een leuk thema. Laat uw gasten in een Disney outfit komen, of in een outfit van hun favoriete sprookje of film. Maak leuke uitnodigingen die helemaal in het thema passen van uw feest. Zorg zelf voor een outfit van uw favoriete figuur, die u kunt vinden in het uitgebreide assortiment van Het Feestbeest. Stem ook uw muziek en versieringen af op het thema sprookjes & filmfiguren. Dit feestje zullen uw gasten niet snel meer vergeten!

Maak foto’s van uw sprookjes- of filmfeest

Laat uw gasten niet naar huis gaan zonder dat ze een foto van zich hebben laten maken. Iedereen zal er prachtig uitzien in een mooie Disney, sprookjes of filmfiguren outfit. Stuur na afloop van het feest een linkje met alle foto’s die zijn genomen naar uw gasten. Het is ook erg leuk als u gelijk de foto’s aan uw gasten mee kunt geven. Huur bijvoorbeeld een Polaroid camera, gegarandeerd een succes!