Feestkleding

Het is feest!

Doe je een boerenkiel om, of ga dit keer voor echte feestkleding? Met de juiste outfit zul je meer genieten van een groots en gezellig feest. Je kunt jezelf helemaal opdoffen om de koningin van het bal te zijn, of je houdt het simpel voor een amusante kroegentocht. Waar je ook voor kiest, je begint uiteraard bij ons in de webshop voor de mooiste, leukste en gekste feestkleding!

Samen is het leuker

Koppeltjes kunnen een soortgelijke stijl kiezen, bijvoorbeeld twee piraten of twee disco dansers met neon kleuren. Of heb je al gedacht aan een matching Adam en Eva kostuum? Zo kun je elkaar altijd makkelijk vinden in het feestgedruis en je laat zien dat jullie helemaal “in sync” zijn. Je kunt ook met een vriendengroepje kiezen voor matching outfits, dan ziet iedereen de feestbende aankomen!

Boven, onder en allebei

Als je niet beperkt wilt zijn tot standaard kostuums kun je zelf ook een setje samenstellen. Begin bijvoorbeeld met een leuke legging, doe daar een topje op en maak een originele creatie met boa's, veren, hoeden, kettingen, brillen en andere accessoires. Zo maak je iets unieks, alleen het uitzoeken is al een feest!

Voor alle leeftijden

Heb je die baby en peuterpakken al gezien? Ongelofelijk schattig toch! Tegen je zoontje zeg je uiteraard dat het cowboy pak heel stoer is maar jij vindt die schattige knul om op te vreten. Meisjes kiezen nog vaak voor prinsessenjurkjes, maar ook de kleine dames mogen best wel een keer heel stoer voor de dag komen! Kleding niet enkel voor jongens en meisjes maar voor alle leeftijden! Bekijk hier alle feestkledij voor kinderen: meisjes en jongens.

Dan krijg je het warm van!

Leuk hoor die kroegentochten maar steeds van binnen naar buiten voelt toch niet zo aangenaam. Daarnaast moet je over een paar dagen weer netjes op je werk verschijnen, het liefst niet met een druipneus… Er zijn allerlei feestelijke colberts en jassen, van elegant en stijlvol tot knettergek en vol met glitters. Het voordeel van jassen is dat je ze eenvoudig even aan- en uit kunt trekken. Dan kun je inspelen op de temperaturen. En als het warm wordt wil je misschien iets om uit te trekken...spannend!

Jij bent super…

We worden nog steeds overspoeld met superhelden films. De batmannen, supergasten en ijzeren kerels vliegen je letterlijk om de oren. Ga jij dit jaar als een spinnenman of mottenballen man? En ja, vrouwen en kinderen mogen ook superhelden zijn. Wat zijn jouw superkrachten? Maak je eigen superheld met een feestpak op maat. Wordt het bierman, polonaisegirl of linedance boy?

It's raining men

Mannen, je weet dat in de natuur het vaak de mannetjes zijn die pronken met hun veren en vacht? Zorg dat jij er pico bello uitziet bij dat aankomende feestje!. Ja, Jack Sparrow blijft onverminderd populair, je kunt nog zelfs een Dorus trui kopen. Die gast is al een halve eeuw niet meer onder ons. Onze feestkleding gaat wel een eeuw terug met alle highlights van elk decennia. Ben jij sexy genoeg voor de catwalk, ga je als disco pimp met een afro of wordt het een stoere vetkuif met een glitterpak van Elvis? Feestkleding voor dames, heren en natuurlijk de meisjes en jongens.

Mag het iets meer zijn?

We hebben niet allemaal die modellen maatjes van de voorbeeldfoto. Daarom is er ook een collectie met kleding die lekker ruim zit, onze feestkleding is geschikt voor alle mensen en maten. Kijk snel in de diverse categorieën, je kijkt je ogen uit!