Heren pruiken

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pruiken voor heren

Je kent die discobollen wel aan het plafond, een ronde bol met kleine spiegeltjes die fonkelen door de verlichting. Nu kun je zelf in de spotlights glinsteren met deze prachtige glitterpruiken. Lang of kort, subtiel of juist heel opvallend, in de collectie glitterpruiken zul je zeker iets vinden wat helemaal bij jou past!

De snelste manier om jezelf een feestelijk kostuum aan te meten is het dragen van een pruik. Die past altijd, zit niet in de weg en je valt er direct mee op. Hoe bijzonder die Elvis sokken ook zijn, met een Elvis pruik ziet iedereen direct waar jij voor staat. Mannen wordt echt verwend als het gaat om feestelijke pruiken. Laten we de mooiste, gekste en meest bizarre pruiken eens wat nader bekijken.

Pruiken zijn voor sterren

Jij dacht zeker dat die supersterren urenlang voor de spiegel staan? Nee hoor, die zetten gewoon een pruik op. Dat was vroeger al zo, kijk maar naar de historische pruiken zoals die van Mozart of Beethoven met een leuke staart aan de achterzijde. De John pruik is ook opvallend met dat typische bloempot kapsel. De echte ster onder de sterren blijft natuurlijk Elvis, er zijn verschillende vetkuiven voor een swingend feestje, in de gekste kleuren. En als je met weemoed terugdenkt aan de jaren tachtig met de “hair metal” bands kun je eens lekker headbangen met een lang krullen kapsel. Feestbeesten in de Achterhoek kunnen er ook lekker mee “Høken”.

Eindelijk een matje

Je hoeft geen nieuwe Kid on the Block te zijn om een matje te dragen. Test met een herenpruik eens hoe lang haar je staat. Misschien krijg je wel veel complimenten. Dan kun je later aan een echte mat werken. Een voordeel van een pruik met lang haar is dat je deze ook af kunt zetten als je schedel even wilt laten luchten. Wassen is ook een stuk makkelijker…

Color Power

De Afro haarstijl was ooit een symbool van onafhankelijkheid en eenheid in Amerika. Nu mogen mensen van alle kleuren een Afro pruik dragen in elke gewenste kleur. Je kunt een kleine krullenbol pruik nemen waarmee je op een verstrooide professor lijkt of een enorme pruik waardoor het lijkt alsof er een schaap op je hoofd zit.

Pruiken die geen pruiken zijn

In de lijst met pruiken vind je ook een aantal aparte gevallen die je op je hoofd kunt dragen. Wat dacht je van de Blues Brothers hoed met een stuk hoofd er gratis bij. Een kale schedel is eigenlijk het tegengestelde van een pruik. Er is ook een speciale grimeer schedel die je met make-up kunt aankleden en opmaken. Er zijn ook combinaties van pruik en baard. Voor Sinterklaas of de kerstman en ja, die twee zijn heel anders! Ook voor Vader Abraham is een speciale pruik met baard verkrijgbaar. Er zijn trouwens behoorlijk veel baarden voor beginnend Vikingen, profeten en fans van Lord of the Rings.

Maak het jezelf makkelijk!

Met een pruik maak je elk kostuum helemaal af. Sterker nog, als je meer van het type boerenkiel bent moet je zeker eens een pruik overwegen. Die zet je net zo makkelijk af als op, je merkt vaak niet eens dat je een pruik draagt en de meeste pruiken zijn ook nog eens heel schappelijk geprijsd. Toch lijkt het alsof je veel aandacht aan jouw feestkostuum hebt besteed. Makkelijk toch?

Kijk zelf in de collectie glitterpruiken, kies voor het model dat het beste bij jou past, Kort, lang, budget of luxueus, jij zorgt voor glitter en glamour in elke situatie!