Glitterpruiken voor elke gelegenheid

Je kent die discobollen wel aan het plafond, een ronde bol met kleine spiegeltjes die fonkelen door de verlichting. Nu kun je zelf in de spotlights glinsteren met deze prachtige glitterpruiken. Lang of kort, subtiel of juist heel opvallend, in de collectie glitterpruiken zul je zeker iets vinden wat helemaal bij jou past!

Glitter en Glamour

Er zijn volop realistische pruiken waarvan je haast niet kunt zien dat het niet echt is. Dat kan heel mooi staan, maar soms wil je iets anders, iets wat echt opvalt. Daarvoor zijn deze glitterpruiken ontworpen. Hiermee kom je letterlijk schitterend voor de dag. Je kunt kiezen uit een kleurstelling waarbij de pruik en de glitters dicht bij elkaar liggen voor een subtiel effect, of juist contrasterende kleuren. Dan kijkt niemand om je heen! Waar je ook voor kiest, met een glitterpruik weet iedereen dat het feest is!

Korte glitterpruiken

Voor opvallend maar toch praktisch zijn glitterpruiken met kort haar zeer geschikt. Uiteraard passen deze pruiken beter bij dames die al een korte coupe hebben. Met langer haar kun je deze pruiken ook dragen, je moet je eigen lokken dan eerst strak opsteken. Gelukkig zijn alle glitterpruiken one-size-fits-all zodat je wat speling hebt. Het zijn ook allemaal pruiken die gemaakt zijn om over je normale haar te dragen. Als je een korte glitterpruik draagt heb je direct een stoer en fris uiterlijk. Het ziet er speels uit, met een halflange variant kunt je ook nog lekker met je vingers door je haren strijken.

Lange glitterpruiken

Met deze serie pruiken wordt jij echt de koningin van het bal. Of een strenge meesteres, die uitstraling hebben deze lange glitterpruiken ook wel een beetje. Uiteindelijk gaat het om jouw karakter, met lange haren kun je een compleet verhaal vertellen en jouw identiteit helemaal naar voren brengen. Houd de strengen van de pruik mooi en strak voor het beste effect. Als je een kam gebruikt kies dan voor een grove kam want deze “haren” zijn wat dikker dan normaal. Of bekijk onze collectie dames pruiken lang haar hier.

Snelle pruik voor noodgevallen

Heb jij dat ook? Dat je plotseling in een spetterend feest terecht komt zonder kostuum? In dat geval ben je blij dat je een budget pruik in je tas hebt gestopt. Bijvoorbeeld in oranje, je weet maar nooit wanneer Wim-Alex langs komt op jouw feestje! De goedkope pruiken hebben niet de realistische haren van de duurdere pruiken, deze lurex pruikjes zijn wel ideaal om er een paar van in huis te halen. Ze zijn ook perfect om in een groep te dragen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een kroegentocht. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Wordt een Disco Queen

Wil je de strijd aangaan met die glitterbol? Kies dan voor de Disco Queen glitterpruik. Die heeft glinsterende steentjes die prachtig fonkelen wat een zeer luxe uitstraling heeft. Alleen voor dames die durven op te vallen, want met deze glitterpruik in donkere of lichte versie zul je zeker bekijks trekken.

Kijk zelf in de collectie glitterpruiken, kies voor het model dat het beste bij jou past, Kort, lang, budget of luxueus, jij zorgt voor glitter en glamour in elke situatie!