Dames pruiken lang

Filters
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dames pruiken lang

Het maakt niet uit of je van jezelf al lange lokken hebt of een korte coupe, met deze damespruiken met lang haar steel jij de show op elk feest! Van super stijlvol naar knettergek, en alles wat daar tussen zit. Ga jij voor realistisch of wil je eens helemaal iets anders? Met deze damespruiken met lang haar zit je WEL met je handen in het haar, en dat voelde nooit zo feestelijk!

Enkele tips voor de beste pruik:

Er is zoveel keuze in damespruiken met lang haar, je ziet door de haren het hoofd niet meer! Hier zijn enkele suggesties zodat jij goed verzorgd verschijnt op elk feest.

Voor één avondje stappen of een paar uurtjes fun is een goedkope feestpruik vaak al voldoende. Luxere pruiken geven niet alleen een meer overtuigend effect, ze zijn ook wat duurzamer en zijn meer comfortabel voor langere periodes.
Je hoeft niet op de maat te letten, deze damespruiken zijn allemaal one-size-fits-all.
Meer krullen en meer details brengen ook wat meer onderhoud met zich mee. Frommel de pruik niet in een piepkleine handtas, tenzij je een just-out-of-bed look wilt creëeren.
Let goed op het wasvoorschrift en reinig de pruik na gebruik. Dan houdt je de pruik langer mooi en hygiënisch voor de volgende keer.

Strak en stijlvol

Een damespruik met lang, glad haar is heel stijlvol. Daarnaast is het ook makkelijk te dragen, je hebt er weinig omkijken naar. Alleen de andere feestvierders zullen omkijken naar die verleidelijke dame. Je kunt natuurlijke kleuren kiezen waardoor het niet eens opvalt dat je een pruik draagt, of juist een felle kleur om je innerlijke passie te doen stralen.

Mooie krullenbol

Dames met krullen willen een damespruik met lang, stijl haar en dames met stijl haar willen juist krullen. Dat is mogelijk met de diverse coupes waarin je kunt kiezen voor grote krullen of kleine krulletjes in allerlei feestelijke kleuren. Let wel op dat de pruik niet verstrikt raakt in het feestgedruis. In situaties met veel glitter, confetti en slingers zal jouw pruik als een kameleon de omgeving nabootsen, zeker met die krullenbol.