Pruiken

Pruiken online bestellen

Met de pruiken van het Feestbeest steelt u de show op ieder feestje. Voor elke gelegenheid hebben we de mooiste feestpruiken van de beste kwaliteit.  Een pruik is namelijk dé aanvulling voor uw outfit als u echt indruk wilt maken op een themafeest, zoals een discofeest, Halloween of Carnaval. U vindt ze bij het Feestbeest in vele kleuren, lengtes en stijlen. Pruiken die u helemaal terugbrengen naar het disco-tijdperk, naar de flower power of zelfs helemaal naar de Middeleeuwen. We hebben zelfs een speciale selectie feestpruiken voor heren!

Pruiken met de beste pasvorm

We krijgen regelmatig vragen over de pasvorm van onze pruiken. Alle feestpruiken van het Feestbeest zijn ‘one size fits all’; dat betekent dat ze door jong en oud gedragen kunnen worden. De pruik past altijd! Onze pruiken zijn bovendien gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen, zodat u ze voor meerdere feestjes achtereen kunt gebruiken! De pruik is eenvoudig op uw hoofd te zetten, maar als u veel of lang haar heeft, is het een handig om een haarkap te gebruiken. Verstop uw eigen haar onder dit kapje en voorkom dat uw haar onder de pruik tevoorschijn komt.

Terug naar de 17e eeuw met een pruikenfeest!

Koning Lodewijk XIV zette in de 17e eeuw als eerste de trend om een pruik te dragen. Het gerucht doet zich de ronde dat hij een pruik droeg omdat hij al vroeg kaal werd. Heeft u binnenkort iets te vieren, maar u weet nog niet hoe? Haal dan de 17e eeuw terug door een pruikenfeest te geven! We geven u graag wat tips mee voor een geslaagd pruikenfeest:

STAP 1.
Bedenk uw feestthema. Kiest u voor een flowerpower thema, indianenthema of voor een beroemdheid thema waarbij uw gasten pruiken dragen om bekende personen als Cruella, Elvis of Einstein na te bootsen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw gasten zelf te laten kiezen met wat voor soort pruik ze naar uw feest komen.

STAP 2.
Feestartikelen in hetzelfde thema. Gaat u voor pruik met een indianenthema? Dan is het leuk om ook uw versieringen hierop af te stemmen. Hang indianenslingers op, indianenballonnen en bijlen wanddecoratie om uw pruikenfeest helemaal compleet te maken.

STAP 3.
Prijs voor de origineelste pruik. Op de uitnodiging is het een idee om te vermelden dat uw gasten een prijs kunnen winnen voor de leukste of origineelste pruik. Zo spoort u uw gasten aan om ook echt hun best te doen voor hun pruik en outfit. Denk bij zo’n prijs bijvoorbeeld aan een kostuum voor de volgende verkleedpartij of voor carnaval!

Snelle bezorging van feestpruiken

Bij het Feestbeest hoeft u nooit lang te wachten op uw pruik. In ons magazijn hebben we standaard ruim 19.000 feestartikelen op voorraad, die we op de dag van uw bestelling direct naar u kunnen versturen. Vaak betekent dit dat u uw feestpruik de volgende dag al in huis hebt! Naast het gemak van online winkelen profiteert u bij het Feestbeest dus ook nog eens van een snelle levering tegen lage bezorgkosten. Al vanaf € 4,95 verzenden wij uw pruiken naar elk adres in Nederland.